Inspirujący Wrzeszcz
niepowtarzalny modułowy lokal
0,00 zł
- OFERTA DLA: 20-100 gości
- LOKALIZACJA: Gdańsk Wrzeszcz
- W CENIE: wynajem lokalu na wyłączność, nagłośnienie, obsługa
- ALKOHOL: we własnym zakresie
- MOBILNY BAR: można zamówić barmana, który będzie przygotowywał kolorowe koktajle
Opis
Opis
INFORMACJE O LOKALU NA URODZINY:
Przygotowaliśmy dla Was 180 mkw wspaniałej przestrzeni z możliwością zmniejszenia przy małych przyjęciach. Bez sąsiadów i żadnych ograniczeń. Posiadamy bardzo dobre nagłośnienie.
Lokal posiada mini zaplecze kuchenne więc jest możliwość podgrzania w piekarniku swoich rarytasów, jeżeli takimi chcecie też uraczyć gości.
SCENA W LOKALU:
Obiekt posiada niewielką scenę, na której można zrobić przedstawienie, losowanie, prezentację (posiadamy również rzutnik), zaprosić muzyka.
STREFA BAROWA:
Można domówić barmana bez szkła i sprzętu gdyż w lokalu jest wszystko dostępne.
URODZINOWY PAKIET ZAWIERA:
-wynajem sali wraz ze stołami i krzesłami od godz. 20.00 (co oznacza, że jeśli chcemy robić wcześniej przygotowania należy doliczyć 250zł/h)
-nagłośnienie
-jedną osobę do obsługi
IMPREZA Z WŁASNYM ALKOHOLEM:
Jest możliwość przyniesienia alkoholu i napojów we własnym zakresie. Możemy również się dla Państwa tym zająć. Minimalne zamówienie 500 zł. Do ceny sklepowej należy doliczyć 30%.
ORGANIZACJA OSIEMNASTKI:
W lokalu można wyprawiać osiemnastki. Wymagana zwrotna kaucja 500 zł oraz obecność jednego z rodziców.
- Finger Food MENU I
- Finger Food MENU II
- Bufet Full opcja
- Późna zupa 6l
- Ciasto
- Catering tajski do 30os.
- Catering tajski do 40os. + sushi
CENA: 60 ZŁ/OS.
- Mix mini tortilli
-z kurczakiem curry i warzywami
-tortilla z buraka z humusem i warzywami - Roladki z kurczaka z chorizo, ogórkiem i papryką
- Vol-au-venty z pastą z suszonych pomidorów
- Bruschetta z pomidorami, bazylią i czosnkiem
- Pomidorki cherry z mozzarellą i bazylią
- Kieszonki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem feta
-
CENA: 80 ZŁ/OS.
Na słono:- Mix mini tortilli
-z kurczakiem curry i warzywami
-tortilla z buraka z humusem i warzywami - Tatar z łososia z kaparami podany z krążkiem pumpernikla
- Koktajl z krewetek z sosem mango
- Płatki pieczonej kaczki po tajsku
- Szynka prosciutto z grissini i rukolą
- Roladki z kurczaka z chorizo, ogórkiem i papryką
- Vol-au-venty z pastą z suszonych pomidorów
- Bruschetta z pomidorami, bazylią i czosnkiem
- Pomidorki cherry z mozzarellą i bazylią
- Kieszonki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem feta
Na słodko:- Mini beza z mascarpone i owocami
- Panna cotta z musem mango
- Mix mini tortilli
CENA: 135 ZŁ/OS.
-
Kurczak w marynacie sojowo orzechowej
-
Łosoś pieczony w ziołach i cytrusach
-
Kus kus perłowy z groszkiem i podgrzybkami
- Nocne ciepłe danie:
– Zupa tajska z kurczakiem i warzywami w aromacie liści kafiru (w późniejszych godzinach)
-
Mini tortilla z kurczakiem curry i warzywami
-
Tortilla pomidorowa z kozim serem, gruszką i orzechem włoskim
-
Deska serów i wędlin dojrzewających
-
Bruschetta z pomidorami, czosnkiem i bazylią
-
Mini tarty ze szpinakiem i fetą
-
Pikantne klopsiki wołowe z warzywami i salsą pomidorową
-
Vol-au-venty z pastą z suszonych pomidorów i pestek dyni
-
Mini mozzarella z pomidorkami cherry i bazylią
-
Sałatka Cezar z grillowaną piersią kurczaka i chipsami z boczku
-
Miks świeżych sałat i warzyw z serem dojrzewającym, suszonymi pomidorami i prażonymi pestkami dyni i słonecznika
- Mini beza z mascarpone i owcami
- Brownie z malinami
- francuska cebulowa
- bogracz
- żurek
- leczo
Cena: 420 zł/6 l
-marchewkowe
-jabłecznik
-placek z wiśniami
-piernik
Cena: 100 zł/blacha
Hania –
Super lokal i przemiła atmosfera. Goście świetnie się bawili.
Marika –
Największą zaletą lokalu była możliwość przyniesienia jedzenia i alkoholu we własnym zakresie. Dzięki temu impreza nie wielkim kosztem była “na bogato”.
Dziękuję Panu Tomkowi za cierpliwość, którą wykazał przy organizacji.
Lokal bardzo przestronny i przyjazny dla osób które lubią “zrobić wszystko same”. Miejsc siedzących starczyło dla wszystkich. Salę można zmniejszać i zwiększać w zależności od potrzeb co pomogło nam podjąć decyzję gdyż od początku nie wiedzieliśmy ile osób potwierdzi przybycie a nie chcieliśmy aby było pusto.