Piękny widok na Wrzeszcz

od 67 zł/osobę!

  • OFERTA DLA: 20-40 gości
  • LOKALIZACJA: Gdańsk Wrzeszcz
  • W CENIE: wynajem sali, obsługa, nagłośnienie
  • NALEŻY WYBRAĆ: przekąski i alkohol
  • NAPIWEK: 5% od całego rachunku należy uiścić u kelnerki na koniec imprezy

    ▼ ZAMÓW ZA MINIMUM 2650 ZŁ

    ▼ ZAMÓW ZA MINIMUM 2850 ZŁ

    ▼ ZAMÓW ZA MINIMUM 3050 ZŁ

    ▼ ZAMÓW ZA MINIMUM 3250 ZŁ

    • 650 zł
    • 85 zł
    • 95 zł
    • 180 zł
    • 210 zł
    • 270 zł
    • 260 zł
    • 18 zł
    • 65 zł
    • 75 zł
    • 75 zł
    • 10 zł
    • 20 zł
    • 65 zł
    • 90 zł
    • 115 zł
    • 65 zł
    • 80 zł
    • 95 zł
    • 15 zł

Opis

Opis

JJUrodziny Oferta

INFORMACJE O LOKALU:
Komfortowa przeszklona sala w przepięknym i stylowym lokalu z widokiem na Wrzeszcz. Wyposażona jest w doskonałe nagłośnienie jak również rzutnik co wesprze każdego rodzaju imprezę.

Wyjątkowa obsługa i wyśmienite dania zachwycą Waszych gości. 

TARAS:
Największym atutem jest prywatny taras dedykowany dla sali z imponującym widokiem na Wrzeszcz.

CO ZAWIERA PAKIET:
Pakiet należy samodzielnie skomponować z dowolnych elementów z kategorii alkohol oraz jedzenie uwzględniając minimalną kwotę zamówienia. 

W standardzie jest wynajem sali od godziny 20.00, stoły na 40 osób oraz miejsce do tańczenia.

MUZYKA:
Należy przynieść na dowolnym nośniku cyfrowym. Można też przynieść komputer aby puszczać ulubioną muzykę.

NAPIWEK:
Można rozliczyć na początku imprezy wg zamówienia na stronie lub (szczególnie jeśli będziecie dużo domawiać) pamiętać o tej kwestii na koniec imprezy wg całego rachunku 5%.

JEDZENIE:
Poniżej menu bufetowe (należy wybrać z poniższych opcji-wedle wariantu):

JJUrodziny Oferta

  • grzanka korzenna w trzech odsłonach: z pomidorową salsą, tepanadą z oliwek, pesto bazyliowym z szynką prosciutto
  • empanadas (pierożki): z wołowiną, z orzechami oraz papryczką chilli podane z dipem majonezowo-jogurtowym (3szt.)
  • ceviche ze śledzia podane na chrupiącej grzance korzennej
  • krewetka grillowana w volauvencie z sosem mango-ogórek typu chutney (2szt.)
  • kulka melonowa w szynce prosciutto (3szt.)
  • guacamole z chipsem pszennym (2szt.)
  • mini sałatka z caprese z mozzarellą oraz pesto bazyliowym
  • mini tortilla do wyboru: z serem feta, z kurczakiem, z avocado
  • mini tatar wołowy z marynowanymi ogórkami, cebulką oraz musztardą francuską
  • karmelizowany kozi ser na sałacie ze świeżego szpinaku i mango
  • sakiewki ryżowe faszerowane łososiem
  • krewetki w tempurze podane z dipem koktajlowym
  • tarta ze szpinakiem parmezanem i suszonymi pomidorami

PRZYSTAWKA:

  • tepanada z oliwek z salsa z pomidorów, pesto bazyliowym oraz szynką prosciutto serwowana na bagietce korzennej i rukoli (3szt.)
    lub
  • tatar z łososie zamknięty w sakiewce ryżowej z oliwa koperkową i chrupiącą bagietką

ZUPA:

  • bulion grzybowy z warzywami i natka pietruszki
    lub
  • krem z pieczonych warzyw z pomidorami i kwaśną śmietaną

DANIE:

  • dorsz pieczony w boczku podany z puree z selera oraz smażonym ziemniakiem w aromatycznych ziołach
    lub
  • duszona piers z kurczaka w sosie winno-śmietanowym z rodzynkami w towarzystwie puree ziemniaczanego

Cena: 69 zł/os. 

PRZYSTAWKA:

  • karmelizowany kozi ser podany na sałatce z buraka i jabłka z delikatnym musem z gruszki
    lub
  • empanadas czyli pieczone pierożki nadziewane wołowiną, serwowane z mixem chrupiących sałat i dipem koktajlowym

ZUPA:

  • słodko-kwaśny krem z ogórka i kapusty podany z cielęcymi klopsikami
    lub
  • francuska zupa cebulowa z parmezanem i bagietką

DANIE:

  • pieczony łosoś z naleśniku szpinakowym podany z musem z gruszki, chilli i kolendrą
    lub
  • polędwiczka wieprzowa z ziemniakami gratin oraz marchewka w miodzie

Cena: 80 zł/os.

PRZYSTAWKA:

  • siekana wołowina podana na sałatce z marynowanych pieczarek z cebulką perłową, żółtkiem confit oraz bagietką
    lub
  • grillowane krewetki z czosnkiem, chilli chorizo, w sosie winno-maślanym podane z bagietką

ZUPA:

  • tradycyjny rosół drobiowo-wołowy z kluskami pietruszkowymi i marchewką
    lub
  • krem z kopru włoskiego i białych warzyw z salsą frutti di mare

DANIE:

  • mule w białym winie i pomidorach podane z ciepłą bagietką
    lub
  • tagliatelle z wołowiną i krewetkami podane z pomidorkami cherry, rukolą oraz czosnkiem

Cena: 95 zł/os.

  • tiramisu
  • creme brulee
  • domowe brownie z bitą śmietaną
  • mus z białej czekolady z owocami sezonowymi
  • mus z ciemnej czekolady z dodatkiem karmelu i malin

Cena: 15 zł/os.

Opinie (0)

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Piękny widok na Wrzeszcz”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *