Steak Night

od 95 zł/os.

0,00 

  • OFERTA DLA: 10-40 gości
  • LOKALIZACJA: Gdańsk Starówka
  • CZAS TRWANIA: do 23.00
  • W CENIE: specjalnie nakryty stół JeyJey, steak night lub trzydaniowa kolacja do wyboru

    --> menu na dole strony

SKU: 67687879-2-11-1 Kategoria:

Opis

Opis

JJUrodziny Oferta

RESTAURACJA NA URODZINY:

Lokal, który serwuje mięso z własnej hodowli z gospodarstwa z samego serca Kaszub.

NAJLEPSZE MIĘSO Z KASZUBSKIEJ HODOWLI:

Woły karmione są ekologiczna paszą bez stymulatorów wzrostu i antybiotyków. Rasa Kobe (Wagyu) jest uznawana na całym świecie jako rasa najwyższej jakości.
Steaki charakteryzują się niezwykłą delikatnością i aromatem. Unikalnym elementem wołowiny Wagyu jest to, że ich tłuszcz
zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, co stawia je w rzędzie tłuszczów zdrowych, a także nadaje niepowtarzalną głębię
smaku.

URODZINOWY PAKIET ZAWIERA:

– specjalna rezerwacja stolika urodzinowego w godz. 19:00 – 23:00 
– rabat 5% od JeyJey na zamówienie online
– dedykowany kelner
– woda w karafkach

DEGUSTACJA STEKÓW:

Opcja VIP daje możliwość spróbowania Twoim gościom mięsa z różnych części krowy. Ilość porcji jest wyliczona tak aby nikt nie wyszedł z kolacji głodny.

URODZINOWE MENU:

Poniżej wybór jedzenia z menu.

JJUrodziny Oferta

PRZYSTAWKI
Bakłażan zapiekany z mozzarellą w sosie pomidorowym
lub
Sałata Crosby Wedge (sałata lodowa, bekon, pomidorki koktajlowe, ser blue cheese)

BURGERY
Becon&Mushroom (wołowina Wagyu 200g, ser cheddar, sałata lodowa, pomidor , czerwona cebula, ogórek kiszony, chrupiący boczek, pieczarki, sos gaucho)

Surf&Turf (wołowina Wagyu 200g, krewetki, rukola, pomidor, sos Surf&Turf)

DESER
Lody waniliowe z gorącymi malinami

cena: 95 zł/os.

ZUPY
Krem z pomidorów z grzankami ziołowymi i mozzarellą
lub
Francuska zupa cebulowa z grzankami i parmezanem

DANIA GŁÓWNE
Wołowina duszona w czerwonym winie serwowana z sałatą cesar i puree ziemniaczanym zapiekanym z parmezanem
lub
Grillowany steak siekany z sałatą mix i ziemniakiem pieczonym z masłem ziołowym

DESER
•Creme brule

cena: 105 zł/os.

PRZYSTAWKI
Tatar z wołowiny Wagyu serwowany z estragonowym aioli, koniakiem , jajkiem przepiórczym i grzankami
lub
Grillowany szpik kostny z grzankami i sosem chimichurri

STEAKI W STÓŁ
Rumpsteak 350g x 2
•Ribeye Steak 500g x 2
•Tomahawk 1kg

DODATKI
•Ziemniaki pieczone z masłem ziołowym
•Frytki steakhouse smażone w tłuszczu wołowym
•Sałata Crosby Wadge

Cena: 130zł/os. (menu dla 10 osób)