Widok na Gdańsk
widok na gdańską starówkę
0,00 zł
OFERTA DLA: 20-70 gości
LOKALIZACJA: Gdańsk, Stare Miasto
W CENIE: rezerwacja lokalu, jedzenie, napoje
DODATKOWO PŁATNE: alkohole w preferencyjnych cenach
Opis
Opis
OPIS LOKALU NA TWOJE URODZINY:
Nowy przepiękny lokal mieszczący się na czwartym piętrze prestiżowego budynku. Przeszklenie na całej ścianie umożliwia podziwianie widoku na gdańską starówkę.
RESTAURACJA:
Restauracja jest dwupiętrowa. Zatem mniejsze imprezy odbywają się na antresoli, tak aby było przytulnie.
Przy większej ilości gości oddajemy Wam do dyspozycji cały lokal, w dodatku na cały dzień (już w dzień możemy przygotowywać dekoracje)
URODZINOWA OFERTA ZAWIERA:
– rezerwację lokalu na wyłączność w przypadku antresoli od 19.00, natomiast całej restauracji już od 12.00
– menu bufetowe lub serwowane w zależności od preferencji
– napoje
alkohole w preferencyjnych cenach:
Po dokonaniu rezerwacji skontaktuje się z Państwem menager restauracji w celu ustalenia zamówienia na alkohol. Lokal oferuje preferencyjne ceny:
-wódka Finlandia 0,5l – 50zł
-whisky Ballantines 0,7l – 115zł
-whisky Jack Daniels 0,7l – 125zł
-piwo – 10zł
-wino – 75zł
- Dwa dania ciepłe w bufecie na początek (należy wybrać z listy poniżej), później finger food 12 szt na osobę:
- Ravioli ze szpinakiem i ricottą
- Gulasz węgierski z chlebem
- Makaron w kremowym sosie szpinakowo- serowym
- Makron w sosie pomidorowym z warzywami
- Filet w kurczaka faszerowany suszonymi pomidorami i mozarellą
- Dorsz zapiekany ze szpinakiem w cieście francuskim
- Pierogi z kurczakiem
- Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym z kopytkami oraz sałatka
- Szynka wieprzowa w sosie chrzanowym z kaszą gryczaną oraz buraczkami glazurowanymi
- Łosoś w sosie cytrynowym z ryżem oraz gotowanymi warzywami
- Dorsz w sosie kaparowym z ziemniakami pieczonymi oraz marchewką glazurowaną
-
Finger food, minimalna liczba zamówienia to 15 szt. z jednego rodzaju:
- sałatka cezar z grzankami i kurczakiem
- sałatka z wołowiną
- sałatka z krewetkami
- sałatka grecka
- mini babeczki z musem warzywnym (np. groszek z miętą, suszonymi pomidorami)
- mini canapes na pieczywie pszennym, razowym, pumperniklu (np. z łososiem, z szynką włoską, wege, rillette z kaczki)
- krewetki w sosie koktajlowym
- krewetki w salsie mango
- bruschetta z pomidorami i parmezanem
- tatar z marynowanego łososia z piklami
- quiche z wędzonym porem i boczkiem
- quiche z burakiem i kozim serem
- śledź w sosie musztardowym
- deska serów regionalnych
- deska wędlin regionalnych
- domowe pikle
- selekcja mięs pieczonych
- rollsy w różnych smakach
- mus czekoladowy z wiśniami
- tiramisu
- panna cotta
- creme brulle
- eton mess
- makaroniki
- mini eklerki
- mini ptysie
MAMY MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA KAŻDEGO MENU WEDLE ŻYCZENIA. PONIŻEJ PROPOZYCJA:
Zupa:
-aromatyczny krem z dyni
Danie:
-polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym z kopytkami oraz sałatka
Deser:
-szarlotka na ciepło z lodami
ZUPY:
O 24.00 zaserwujemy Wam zupę:
-barszcz z pasztecikiem
-zupa gulaszowa
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.